Marmaris’te orman yangını… OGM: Bir kahraman personelimiz şehit oldu

Marmaris’te orman yangını… OGM: Bir kahraman personelimiz şehit oldu

 İtfaiye personeli yaşamını yitirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına müdahale eden bir itfaiye personeli yaşamını yitirdi. Orman Genel Müdürlüğü, “Marmaris İçmeler’de halen devam eden orman yangınında bir kahraman personelimiz şehit oldu” açıklaması yaptı.

Marmaris ile İçmeler kara yolu üzerindeki Pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede yayılarak etkisini artırırken, ihbar üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler karadan ve havadan yangına müdahale etti.

OGM: Şehidimiz var 

Yangına müdahale sırasında bir itfaiye eri yaşamını yitirdi. Orman Genel Müdürlüğü, Twitter hesabından “Kahraman personelimiz şehit oldu” açıklaması yaptı.

Yangının yerleşim yerleri için bir tehdit oluşturmadığı, söndürme çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Yangın, plajlardan denize girenler tarafından endişeyle izlendi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?