Kılıçdaroğlu’ndan CHP’li Kuşoğlu’na ‘adayımız’ tepkisi

Kılıçdaroğlu’ndan CHP’li Kuşoğlu’na ‘adayımız’ tepkisi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Bülent Kuşoğlu’nun “Sayın Genel Başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgi ve sayılarını iletiyorum” açıklaması için “Zamansız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nun “Sayın Genel Başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgi ve sayılarını iletiyorum” açıklamasıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilk değerlendirme geldi.

Kılıçdaroğlu, “Sayın Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış, üzülerek haberim oldu… Biz cumhurbaşkanlığı seçimine Millet İttifakı olarak diğer partilerle birlikte gireceğiz… Onlara danışmadan, onların onayı alınmadan, birlikte karar verilmeden, şu veya bu kişinin aday olacağını açıklaması yanlış oldu” dedi.

Sözcü’den Emin Çölaşan’a konuşan Kılıçdaroğlu, Kuşoğlu’nun sarf ettiği söz konusu ifadeyi, “Siyasi ortamı ve Millet İttifakı’nı dikkate almadan acele söylenmiş sözlerdir” şeklinde değerlendirdi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?