İnsanlık utandı, Onlar utanmadı!

İnsanlık utandı, Onlar utanmadı!

 

Yenişehir’de bulunan bir sitenin spor soluna yerleştirilen depremzedelere, salonun eski kiracıları olan karı koca sözlü ve kameralı tacizde bulundu .

Mersin Yenişehir İlçesindeki bir sitede insanlık dramı yaşandı. Sitenin spor salonuna yerleştirilen depremzedeler , daha önce bu salonun işletmeciliğini yapan ve kira süresi dolan karı koca tarafından taciz edildi .

Sitenin uzun süredir zemin katında bulunan spor salonunu işleten fakat neredeyse son 2 yıldır kira yükümlülüklerini yerine getirmeyen M.A’nın site yönetimi tarafından kira sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Oturdukları binanın elektirik ve su gibi zorunlu ödemelerini de aksatan ve ödemeyen M.A, site yönetimi tarafından tahliye edilmesi kararını hazmedemeyerek insanlık dışı bir uygulamaya imza attı.

Site yönetimi depremin ardından spor salonunu yurttaşların barınma ihtiyacına açarak bölgeden gelen yaklaşık 30 kişiyi burada misafir etmeye başladı .Hala kiracı olduklarını iddia eden M.A. eşini depremzedelerin yatakhane olarak kullandığı spor salonuna göndererek kamera ile durum tespiti yapmasını istedi. M.A’nin eşi depremzedelerin kaldığı yere giderek onları izinsiz bir şekilde cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Bir süre sonra polis ekipleriyle birlikte siteye gelen karı koca , kiracı olduklarını iddia ettikleri spor salonuna kendilerinden izinsiz bir şekilde depremzedelerin alındığını öne sürerek , olay çıkardı. Site sakinleri olaya şiddetli bir şekilde tepki gösterince , polis gözü dönmüş karı kocayı olay yerinden uzaklaştırdı.

Site sakinleri bir süre önce kiracı olarak spor salonunu işleten karı kocanın depremzedelere karşı olan bu insanlık dışı tutumu karşısında deyim yerindeyse çılgına döndü. Sakinler , “Böylesine bir süreçte insanlığını askıya alacak kadar gözü dönen bu kişilerin , depremzedelerin onurunu kıran bu davranışının kabul edilir yani yok. Bunların ne fırsatçılardan ne de yağmacılardan farkı var bizim için.” dediler .

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?