BAŞKAN TUNCER”MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLAR BİZLER İÇİN FIRSATTIR”

BAŞKAN TUNCER”MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLAR BİZLER İÇİN FIRSATTIR”

reklam"

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tuncer, mesajında şunları kaydetti: “Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum, Mezitli Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramı en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldık.”

Başkan Tuncer, mesajında, bayramın Mezitli’ye, ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. Ayrıca, bayramların toplumsal yaşamda büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Tuncer, şöyle devam etti:

“Yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin en güzel esintisini üzerimizde hissettiğimiz, küslüklerin ortadan kalktığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görmeli, bayramların getirdiği hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularını kullanarak bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. Bu tür güzel günlerde temelleri atılan veya güçlendirilen birlik bağları kolay kolay sarsılmaz.

Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze zarar vermek isteyenlere en güzel cevaptır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona ermesini, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. Mezitli Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramı en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini diliyorum.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?