BÜYÜKŞEHİR, BU BAYRAM’DA DA AZİZ ŞEHİTLERİN ANISINA KURBAN KESTİ

BÜYÜKŞEHİR, BU BAYRAM’DA DA AZİZ ŞEHİTLERİN ANISINA KURBAN KESTİ

reklam"

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu bayram da aziz şehitleri unutmayarak kurban kesimi gerçekleştirdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı iş birliğinde Yakaköy Kesimhanesinde gerçekleşen kurban kesimi hem hijyenik hem de dini vecibelere uygun bir şekilde tamamlandı. Özenle hazırlanan kurban etleri, şehit mevlit yemeklerinde kullanılmak üzere Büyükşehir’in Aşhane’sine teslim edildi.

MERSİN/ (FOTOĞRAFLI- GÖRÜNTÜLÜ)

 

Paylaşma, birlik ve beraberlik, kardeşlik duygularının pekiştiği Kurban Bayramı’nda her yıl olduğu bu sene de Mersin Büyükşehir Belediyesi, ülkenin bekası için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerin anısına kurban kesimi gerçekleştirdi.

Sosyal Hizmetler ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı iş birliğinde Yakaköy Kesimhanesinde gerçekleşen kurban kesimi, Veteriner Hekimlerin kontrolünde hem hijyenik hem de dini vecibelere uygun bir şekilde tamamlandı. Özenli bir şekilde hazırlanan kurban etleri, şehit mevlit yemeklerinde kullanılmak üzere Büyükşehir’in Aşhane’sine teslim edildi. Rahmet ve minnetle anılan aziz şehitler, bu bayram da unutulmayarak yad edildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?