BÜYÜKŞEHİR’İN PLAJLARI YAZ SEZONUNA HAZIR

BÜYÜKŞEHİR’İN PLAJLARI YAZ SEZONUNA HAZIR

reklam"

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren plajlarda hazırlıklar tamamlanarak tatilcilerin kullanımına açıldı. Mersin’den uzaklaşmadan dinlenme ve denize girme fırsatı sunan 12 adet plajı ile Büyükşehir, bu sene de hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak adresi olacak.

Yaz sıcaklıklarının kendini hissettirmesiyle birlikte yaz tatilini kentte değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin rağbet gösterdiği Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren plajlarda sezon hazırlıkları tamamlandı.

Cennet koyları, mavi denizi ve geniş kumsalları ile yazın oldukça rağbet gören plajlar bu senede tatilcilerin uğrak yeri olacak.  Kızkalesi, Susanoğlu, Yapraklıkoy, Yemişkumu, Kumkuyu, Tırtar, Töbank, Sultankoyu, Akkum, Kocahasanlı’da 2 ve Limonlu olmak üzere toplam 12 halk plajı ile Büyükşehir, Mersin’den uzaklaşmadan dinlenme ve denize girme fırsatı sunuyor.

Plajlarında; şezlong, şemsiye, duşa kabin, büfe, loca ve piknik alanları sunan Büyükşehir, güvenliği de en üst düzeyde tutarak cankurtaran, özel güvenlik ve zabıta ekibi ile de plajlarda hazır halde bekliyor. Hijyenik ortamı, nezihliği, kafelerinde hem uygun fiyatları hem de yiyecek-içecek çeşitliliği ile tatilcilere kaliteli ve konforlu bir hizmet sunan Büyükşehir’in plajları, hem tatilin hem de Kurban Bayramı’nın tadını çıkarmayı planlayan tatilcileri ağırlayacak.

Yıldız: “Yenilenen konseptimizle bayramda herkesi plajlarımıza bekliyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, Büyükşehir’in Erdemli’de 9, Silifke’de 3 olmak üzere toplam 12 halk plajında vatandaşlara hizmet verdiklerini kaydetti. Sunulan hizmetlere değinen Yıldız, “Bu plajlarımızda; şezlong, şemsiye, duşa kabin ve büfe hizmetinin yanı sıra plajlarımızın tamamında cankurtaran, özel güvenlik ve zabıta görevlileri bulunmaktadır. Bu bayramda da yenilenen konseptimizle birlikte Mersin’e gelen misafirlerimizi ve Mersinli hemşehrilerimizi Büyükşehir’in halk plajlarına bekliyoruz” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?