Ekrem İmamoğlu’na Ferdi Zeyrek’in cenazesi için dahi izin çıkmadı

Ekrem İmamoğlu’na Ferdi Zeyrek’in cenazesi için dahi izin çıkmadı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, elektrik çarpması sonrası verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Cenazesine katılmak için Adalet Bakanlığı’na izin dilekçesi yazan Ekrem İmamoğlu’na Ferdi Zeyrek’in cenazesi için dahi izin çıkmadı.

Kurban Bayramı’nın birinci günü, 6 Haziran’da, evinin havuzundaki makine dairesinde elektrik akımına kapılıp ağır yaralanan 48 yaşındaki Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Bugün Zeyrek için düzenlenen cenaze törenine katılmak isteyen İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Adalet Bakanlığı’na yazılı başvuruda bulundu.

ekrem-imamogluna-ferdi-zeyrekin-cenazesi-icin-dahi-izin-cikmadi-5.jpg

EKREM İMAMOĞLU’NA FERDİ ZEYREK’İN CENAZESİ İÇİN DAHİ İZİN ÇIKMADI

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlunun avukatları aracılığıyla Adalet Bakanlığı’na cenazeye katılmak için başvuruda bulundu.

ekrem-imamogluna-ferdi-zeyrekin-cenazesi-icin-dahi-izin-cikmadi-3.jpg

Avukat Mehmet Pehlivan’ın aracılığı ile gerçekleştirilen başvuru dilekçesinde, “Sayın Yetkili, Müvekkil Ekrem İmamoğlu, uzun yıllardır siyasi yol arkadaşlığı yaptığı, aynı zamanda mensubu bulunduğu partinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmakta iken vefat eden merhum Ferdi Zeyrek’in, Manisa ilinde düzenlenecek olan cenaze törenine katılmak istemektedir. Müvekkilin, hem kişisel yakınlığı hem de siyasi sorumluluğu gereği bu törene katılımı büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle, müvekkilin cenaze törenine iştirak edebilmesi adına gerekli iznin verilmesini saygılarımızla arz ve talep ederiz” ifadeleri yer aldı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?