İBRAHİM BAŞ İLE ÖZEL: “BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK BİZE GÜVENİN”

İBRAHİM BAŞ İLE ÖZEL: “BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK BİZE GÜVENİN”

reklam"

 

Liderlik başka sorumluluklar beraber getiriyor şu an ligin henüz başı  liderlik motivasyon getiriyor bu acıdan çok önemli bu takım her geçen gün takım olma durumuda sonuç alma odaklı iyi işler yapıyor bu ligde sonuç almazsan başarılı olamazsın.

Baktığınızda  Fatih Terim geçtiğimiz günlerde oyundan ziyade skor odaklı oynadıklarını belirtmişti. Adana Demirspor teknik heyeti Samsun maçında oyundan ziyade içerde alınan puanın altın değerinde olduğunu belirtmişti.

Bu takımın hedefi Şampiyonluk gerekli görüldüğü takdirde yönetimle hem fikir devre ara takımın eksik yerlerine takviye yapabiliriz.

Kesinlikle Ligde hedefimiz şampiyonluk ama Kupada da gidebildiğimiz kadar gideceğiz kupa maçları pendemi dolayısıyla verilen arayı kupa maçları ile kapatıyoruz,  hak eden formayı giyecek herkes kendini hazır tutup bu forma için savaşmak  zorunda.

Mersin Tarafından Mersin kamuoyundan Mersin Medyasından istegim bir şey var, beni her türlü eleştirebilirler kesinlikle  her türlü eleştiriye  açığım ama bilinki Mersini ileriye taşımak kişileri eleştirmekten geçmiyor Mersini ileriye taşımak stratejik bir takım projelerden geçiyor bakış açımızı değiştirmek gerekiyor “TAŞI KAYALARI YIKAN SUYUN KUVETİ DEGİLDİR  DALGALARIN SÜREKLİLİGİDİR.BU TAKIMI SÜREKLİ KAZANAN TAKIM YAPMAK BİZİM GÖREVİMİZ BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPIP İKİNCİ LİGE ÇIKARMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Bize güvenin hepimiz biriz hedefte bir olacağız Mersin Gerçek Haber’e Teşekkür Ediyorum buraya gelip bizimle birlikte olduğunuz için.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?