MEİGDER’den Başkan Tuncer’e ziyaret

MEİGDER’den Başkan Tuncer’e ziyaret

reklam"

 

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Yönetim Kurulu, Olağan Genel Kurulu sonrası ilk ziyaretini Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e gerçekleştirdi.
Büyük bir farkla Mezitli’nin yeni Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ahmet Serkan Tuncer, A.Vahap Şehitoğlu başkanlığında oluşan MEİGDER yönetim kurulu üyelerini güler yüzle karşıladığı ziyarette, medyanın büyük bir güç olduğuna değindi.
Hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarette, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in kısa süre önce Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilmesinin Mersin’de memnuniyetle karşılandığını belirten Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyet Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, “Başta Mezitli halkı olmak üzere biz Mersinliler böyle genç ve dinamik bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. MEİGDER Ailesi olarak yaptığı her iyi işte ve hizmette destekçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek, Başkan Tuncer’e her iki görevinde de başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tuncer ise medya mensuplarıyla her zaman yakın temas halinde olduklarını ve bunun bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?