TOROSLAR BELEDİYESİNİN YÜZME KURSLARI, 16 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

TOROSLAR BELEDİYESİNİN YÜZME KURSLARI, 16 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

reklam"

 

Toroslar Belediyesinin yaz spor okulları kapsamında düzenlediği Yüzme Kursları, 16 Temmuz’da başlıyor.

2 etapta, 7-18 yaş grubuna yönelik gerçekleştirilecek kursların 2024 dönemi başvuru kayıtları, 28 Haziran’da sona erecek.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu tesisini gezerek, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

“ÇOCUKLARIMIZ HEM YÜZME ÖĞRENECEK HEM DE YAZ TATİLİNİ KEYİFLE GEÇİRECEKLER”

Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdüründen yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Yıldız; “Havuzumuz, Temmuz ayı itibariyle hazır olacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz yüzme kurslarımıza gelerek hem yüzme öğrenecek hem de yaz tatilini keyifle geçirecekler” dedi.

Olimpik yüzme havuzunda kurslar için kayıt yaptıran veliler ile de sohbet eden Başkan Yıldız, 7-18 yaş grubundaki çocukları ve gençleri yüzme kurslarına beklediklerini söyledi.

Başkan Yıldız, yüzme havuzunda temizlik, bakım ve hijyen kurallarına büyük önem verdiklerini ve tesisin periyodik olarak bakımdan geçeceğini de kaydederek: “Belediyemizin olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirdiğimiz bakım çalışmalarını inceledik. Bizim için kıymetli olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yüzme kurslarımızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Arkadaşlarımız, Temmuz ayında başlayacak olan yüzme kurslarımız için havuzumuzu yoğun bir şekilde hazırlıyorlar. Depolarımızı, soyunma odalarını boyuyorlar, havuzumuzun içinde ve çevresinde gerekli temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Gençlerimize yönelik projelerimiz sadece yüzme kursları ile sınırlı değil. Yaz tatili aktivitesi olduğu için yüzme kurslarını önemsiyoruz. Kayıtlarımız, 10 Haziran’da başladı. Çocukları yaş kriterlerine uyan yurttaşlarımız, Çukurova Mahallemizde bulunan olimpik yüzme havuzu tesisimize gelerek kayıtlarını yaptırabilirler” diye konuştu.

 

“KURSİYERLER, HAFTADA 4 GÜN YÜZME EĞİTİMİ ALACAK”

1. Etap 16 Temmuz-02 Ağustos, 2. Etap 6 Ağustos-23 Ağustos tarihleri arasında haftada 4 gün, 3’er hafta, günde 1 saat yapılacak kurslarda toplam bin 500 kursiyer yüzme eğitimi alacak.

Yüzme kursuna katılmak isteyenler; Zeki Ayan Mahallesi’ndeki Belediye ana hizmet binası ile Halkkent Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelere yatırdıkları 480 TL kayıt ücreti dekontu, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, sağlık raporu ve 1 adet fotoğrafla birlikte Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslar; şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ücretsiz olacak.

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler; belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerine ulaşabilirler.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?