Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca“AMACIMIZ TÜRKİYE’DE YENİDEN SİYASİ HOŞGÖRÜYÜ GERİ GETİRMEK”

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca“AMACIMIZ TÜRKİYE’DE YENİDEN SİYASİ HOŞGÖRÜYÜ GERİ GETİRMEK”

reklam"

“Amacımız Türkiye’de yeniden siyasi hoşgörüyü geri getirmek, insanların düşüncelerinden dolayı ayrıştırılmasını engellemek ve birlik içerisinde bir gelecek inşa etmek” dedi.
Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, yazılı bir açıklama yaparak, düşüncelerini dile getirdi.

Alaca açıklamasında Gelecek Partisi’nin Ankara’da gerçekleştirdiği 1. Olağan Genel Kongresinde konuşan Kurucu Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yeni güçlendirilmiş parlamenter sistem modelinin tanıtılması noktasında, tüm kesimlerin düşüncelerine ve önerilerine başvuracağını dile getirmesinden bahsederek birlik vurgusu yaptı.

“GELECEK PARTİSİ, TÜRKİYE SİYASETİNİN OYUN DEĞİŞTİRİCİLERİNDEN BİRİ”
Gelecek Partisi’nin birlik içerisinde bir Türkiye inşa edeceğini dile getiren Siyasi İşler Başkanı Alaca, “Gelecek Partisi olarak ülkemizin aydınlık, refah ve huzur dolu geleceğini inşa edeceğiz.

Mersin’de ve Türkiye genelinde yaptığımız çalışmalarla, kısa zamanda büyük adımlar attık. Önümüze engeller koyuldu, sesimiz duyulmasın istendi. Ancak bugün geldiğimiz noktada Gelecek Partisi, Türkiye siyasetinin oyun değiştiricilerinden biri.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak vatandaşlarla gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde, etkimizi görüyor, duyulan ilgi ve alakayı hissediyoruz. Amacımız Türkiye’de yeniden siyasi hoşgörüyü geri getirmek, insanların düşüncelerinden dolayı ayrıştırılmasını engellemek, birlik içerisinde bir gelecek inşa etmek.

Bu noktada Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 9 Kasım’da sunacağı yeni güçlendirilmiş parlamenter sistem modelinin tanıtımı konusunda, ‘Bütün siyasi partilerden, STK’lardan, üniversitelerden, vatandaşlarımızdan katkılarını, önerilerini isteyeceğiz.

Aynı gün siyasi parti liderlerinden ve konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarından randevu isteyerek güçlendirilmiş parlamenter sistem modelimizi bizzat kendileriyle paylaşacağım’ demesi bunun bir örneğidir. Bizler Gelecek Partisi’nin üyeleri ve dava insanları olarak, yarının Türkiye’sini inşa etmek için geliyoruz” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?