Özgür Özel: Türkiye’nin dört bir yanı yoksulluktan perişan olmuşken bu kadar duyarsızlık olmaz!

Özgür Özel: Türkiye’nin dört bir yanı yoksulluktan perişan olmuşken bu kadar duyarsızlık olmaz!

reklam"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İstatistik Kurumu’nun yıllık 71,60 olarak açıkladığı enflasyon rakamıyla ilgili yaptığı ilk değerlendirmede iktidarı suçladı. Özel, “Bugün Türkiye Ak Parti’nin kıl payı da olsa  bir seçim daha kazanmak için Türkiye’ye yaptığı kötülüğün bedelini ödüyor. Yoksuldan alıp zengine verdiniz, onun bedelini ödüyoruz” dedi.

CHP lideri, Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın “gündemimizde erken seçim yok” açıklamasına karşılık, emekliden asgari ücretliye, çiftçiden işçiye vatandaşın geçim sıkıntısı çektiğini söyleyen Özel, “Seçim yok diye siz onları geçinemez halde bıraktınız” diye konuştu. “Ben demiyorum meydanlar seçim seçim diye bağırıyor” diyen Özel, “Türkiye’nin dört bir yanı yoksulluktan perişan olmuşken bu kadar duyarsızlık olmaz. Hesabımızı kitabımızı millet neye göre yapıyorsa ona göre yapacağız kimse kusura bakınmayın” ifadelerini kullandı.

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş davasını da hatırlatan CHP lideri, “Ortağın ellemedi diye ellemiyorsun, oraya adaleti götürmüyorsun sonra da ‘muhalefet suni gündem yaratmakta!’ Sinan Ateş suni gündemse, işsizlik, yoksulluk suni gündemse nedir senin gündemin?” diye çıkıştı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?