ÇBK GENEL KOORDİNATÖRÜ ÜNLÜ: SPONSORLUK BEDELLERİ, ŞAMPİYONLUKLA ÖDENECEK

ÇBK GENEL KOORDİNATÖRÜ ÜNLÜ: SPONSORLUK BEDELLERİ, ŞAMPİYONLUKLA ÖDENECEK

MERSİN Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK) tesislerinde kullanılacak hijyen malzemelerinin sponsoru Risksiz Grup oldu. ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü, sponsorluk bedellerinin gelecek yıl şampiyonlukla ödeneceğini söyledi.

İş güvenliği ve ambalaj malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Risksiz Grup Kurucusu Osman Coşkun, geçtiğimiz günlerde yaptığı tesis ziyaretinde, kulübe hijyen malzemeleri konusunda sponsor olmak istediklerini dile getirdi. Bunun üzerine hazırlanan sponsorluk sözleşmesi, bugün ÇBK tesislerinde düzenlenen törenle imzalandı.

ÇBK’ya destek vermenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Coşkun, “Kültür, sanat ve spora her zaman destek verilmesi gerektiğini düşünen bir firma olarak, Mersinimizin gururu Çukurova Basketbol’a kendi alanımızda katkı sağlamak istedik. Artık tesislerimizde kullanılacak hijyen malzemeleri şirketimiz tarafından ücretsiz temin edilecek. Kentimizdeki diğer şirketleri ve iş insanlarını da güzide kulübümüze katkı sağlamaya davet ediyorum” dedi.

GÜÇLÜ HİSSETTİRECEK
Genel Koordinatör Ender Ünlü ise “Gelecek yıl Avrupa ve ligde şampiyonluk mücadelesi verirken, kentimizin desteğini arkamızda görmek, bizi güçlü hissettirecektir. Bu açıdan Sayın Coşkun’a destekleri için teşekkür ederim. Bizlere verilen her türlü desteğin bedeli, önümüzdeki yıl şampiyonlukla ödenecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hazırlanan protokol taraflarca imzalanırken, Ünlü tarafından Coşkun’a ÇBK maç forması hediye edildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?