141. CADDE’DE HUMMALI YOL ÇALIŞMASI

141. CADDE’DE HUMMALI YOL ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİR, 141. CADDE’DE KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akdeniz İlçesi 141. Cadde’yi hem sıcak asfaltla kapladı, hem de yol ve yaya güvenliği için kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 2 bin 100 ton sıcak asfalt kullanılırken, 4 bin metre bordür ve 5000 metrekare kilit taşı döşendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, 13 ilçede sorumluluk alanında bulunan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Akdeniz İlçesi 141. Cadde’de çalışmalarına başlayan ekipler, sıcak asfalt serimine yönelik çalışmalarını tamamladı. Ekipler, caddede bir süredir yoğun bir çalışmayla malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmaları ile yolu asfalta hazır hale getirmişti. Çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından zaman kaybetmeden sıcak asfalt serimine başlandı.

2 bin 100 ton sıcak asfalt çalışması yapıldı

Mithatpaşa ve Gündoğdu Mahallelerinde yer alan 141. Cadde’de Çavuşlu Deresi çevresinde çalışmalarını sürdüren ekipler, hem caddeyi sıcak asfaltla kapladı, hem de yol ve yaya güvenliği için kaldırım yapımı çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 2 bin 100 ton sıcak asfalt kullanılırken, 4 bin metre bordür ve 5000 metrekare kilit taşı döşenerek, kaldırım yapımı tamamlandı.

Ayrıca ekipler tarafından kavşak düzenleme çalışması da gerçekleştirildi. Bu kapsamda, 35 personel, 2 finişer, 8 iş makinesiyle aralıksız olarak sürdürülen çalışmalarla cadde yepyeni bir görünüme ve konforlu bir yola kavuştu.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, daha konforlu yollar ve sorunsuz ulaşım için kent genelinde sürdürdüğü asfalt atağına hız kesmeden devam ediyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?