“97. Yıla Özel, 97 Öğrenci Cumhuriyet İçin Söyledi”

“97. Yıla Özel, 97 Öğrenci Cumhuriyet İçin Söyledi”

– “Cumhuriyet Bayramında,  Atatürk ve Türk Dünyası Vurgusu”

– “Başkan Tollu Cumhuriyet Korosunu Yönetti”

 

Cumhuriyetin ilan edilişin 97. Yılında, 97 öğrenci “Atatürk Çocuklarıyız “ dedi. Klibin şefliğini Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Yaparken,  öğrenciler klibin sonunda Türkiye, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bayraklarını açtı.

Erdemli Belediyesi Eğitime Destek Kurs Merkezi öğrencileri,  Cumhuriyetin 97. Yılına özel, Atatürk Çocuklarıyız isimli eseri seslendirdi. Doktor Devlet Bahçeli Meydanında yeri göğü inleten çocukların performansı görülmeye değerdi.

Ulu önderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarını taşıyan tişörtleri giyen öğrencilerin verdikleri mesaj ise “Atam izindeyiz” diyerek netti. Kurs Merkezi öğrencilerinin her an yanında olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise klibin şefliğini yaptı.

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan Mesaj”

Klipin çekildiği yerden ise Türk dünyasına mesaj vardı. Öğrenciler açtığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Türk dünyası bayrakları ile Türk dünyasına mesaj verdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı eğitim meşalesini gelecek kuşaklara aktarmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı eğitim meşalesini, gelecek kuşaklara aktarmak adına belediyemizin kreşinde,  kurs merkezinde onun gösterdiği hedef doğrultusunda modern Türkiye’nin, aydınlık Türkiye’nin, aydınlık geleceğini kurmak üzere gençlerimizi, vatan, bayrak, millet bilinciyle yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 97. Yıl dönümünde, 97 öğrencimizle birlikte, soydaşlarımıza, onlara aynı hedefe aynı bilince, aynı ihlasla, aynı imanla, bir ve beraber olduğumuzun en güzel göstergesini,  program vasıtasıyla, dünyaya duyurmanın gayreti içerisindeyiz. Kurs merkezimize giden 97 öğrencimizle birlikte,  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünde, 97. Yıl anısına,  16 Türk devletinin her bir ferdine, aynı hedef doğrultusunda, aynı bilinç, aynı ihlasla, aynı imanla, aynı gaye ile kalbimizin bir attığı düşüncesini onlara aktarmak adına, Erdemli ’den dünya üzerinde bulunan tüm soydaşlarımıza Cumhuriyetimizin 97. Yılı münasebetiyle selam gönderdik, saygı gönderdik, muhabbetlerimizi gönderdik” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?