Akaryakıt sektörü endişeli

Akaryakıt sektörü endişeli

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Genel Başkan Yardımcısı Sabahattin Kılıççıoğlu ile Mersin Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Aziz Akgül Mersin İnternet Gazetecileri Derneği ‘ni (MEİGDER) ziyaret etti.

MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu ve üyeler ile bir araya gelen Kılıççıoğlu ve Akgül sektörel çalışmaları hakkında Başkan Şehitoğlu’na bilgi verdi. Ziyarette konuşan Kılıççıoğlu, Mersin’in her yönü ile büyük potansiyeli olan bir kent olduğunu belirterek, bu potansiyelin yöneticiler tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kentin son yıllarda trafik sorunu yaşadığına dikkat çeken Kılıççıoğlu “Bu sorunun çözümü için geç kalınmamalı. 2. Çevreyolu olarak kullanılan caddemiz, otoban Tırmıl Sanayi girişinden itibaren 2. Ana arter yol olarak Çeşmeli otoban bağlantısına kadar ara bağlantı yoları ile tamamlanmalıdır ” dedi. Mersin Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Aziz Akgül ise akaryakıt sektörünün ciddi sıkıntı içerisinde olduğunu belirtti. Karayolları müteahhitlerine toptan satış yapan firmaların son günlerde gelen zamların ardından satış yapamaz hale geldiğini ifade eden Akgül “Gelen her zam istasyon sahiplerinin sermayesini düşürüyor. Vadeli satışları kestik. Bir firmanın 3 ay vade ile 200 bin dolar tutarında satış yapıldığını düşünürseniz, paranızı tahsil ettiğiniz de bu rakam 100 bin dolar gibi bir rakama denk düşüyor” diye konuştu. MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz gazeteciler, gerek siz iş inanlarının gerekse vatandaşların her türlü sorununu yetkililere aktarma konusunda görevimizi yapmaya devam ediyoruz. İnternet gazeteciliği ile birlikte bilgiye ulaşım daha kolay oldu. MEİGDER olarak tüm konularda vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz” şeklindi konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?