Akdeniz Belediye Başkanı  GÜLTAK; ‘BABA’LARI ZİYARET ETTİ

Akdeniz Belediye Başkanı GÜLTAK; ‘BABA’LARI ZİYARET ETTİ

* Başkan Gültak, ‘Babalar Günü’ gün dolayısıyla bir Şehit babasını; astsubay emeklisi 95 yaşındaki bir babayı ve 76 yaşındaki bir belediye personelini evlerinde ziyaret ederek hal hatırlarını sordu, isteklerini dinledi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Babalar Günü” dolayısıyla Şevket Sümer Mahallesi’nde ikamet eden belediye personeli76 yaşındaki Ahmet Yılmaz ile Yeni Mahalle’de tek başına yaşayan emekle astsubay 95 yaşındaki Ahmet Akoğlu’nu evlerinde ziyaret etti. Başkan Gültak, ardından da bir Şehit ailesini evlerinde ziyaret etti, Şehidin babası ile sohbet ederek hal-hatırını sordu, isteklerini dinledi.Devletin ve hükümetin; Şehit ailelerinin daima yanında olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Gültak, devletin ve tüm kurumlarının kapılarının şehit ailelerine her zaman daima açık olduğunu vurguladı.

Başkan Gültak; “Her zaman ve her koşulda yaşlılarımızın yanındayız”

Ziyaretleri sonrası kısa bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Başkan Yardımcılarımız ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelimizle birlikte Babalar Günü nedeniyle bir Şehit babamızı, 76 yaşında bir belediye çalışanımızı ve bu ülkeye hizmet etmiş bir astsubay emeklisi 95 yaşındaki babamızı ziyaret ettik. Her zaman ve her koşulda yaşlı insanlarımızın yanındayız.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti de yaşlılarını çok önemser. Ki biliyorsunuz birçok Avrupa ülkesi, Koronavirüs salgını döneminde yaşlılarını adeta ölüme terk ederken; Devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hükümetimiz, doktorlarımız ve tüm çalışanlarımız yaşlılarına sahip çıkarak onları korudu. Biz de gün nedeniyle, yaşlı babalarımızı ziyaret ederek, onların hem gönlünü hem de hayır dualarını almaya çalıştık. Bu duygularla, tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?