Akdeniz Belediye BaşkanıGültak: “7 personelimizin test sonuçları negatif çıktı”

Akdeniz Belediye BaşkanıGültak: “7 personelimizin test sonuçları negatif çıktı”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Koronavirüs (Covid19) testi pozitif çıkan 1 belediye personelinin tedavisinin sürdüğünü; kontrol amaçlı test yaptırılan diğer 7 personelin test sonuçlarının da negatif çıktığını açıkladı.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan, belediyenin Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevli 1 personelin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Başkan Gültak; hasta personelle temas eden, yapılan Koronavirüs test sonuçları negatif çıkan 7 belediye personelinin de tedbir amaçlı olarak evlerinde 14 gün karantina altında olacaklarını kaydetti.

“Belediyemiz açık ve hizmete devam ediyor”

Belediye merkez binasının açık olduğunu ve vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiğini ifade ederek, panik yapılacak bir durum olmadığının altını bir kez daha çizen Başkan Mustafa Gültak, salgına karşı belediye binasında tedbirlerin en üst seviyeye çıkarıldığının da altını çizdi.

Belediye binasının ve tüm odaların dezenfektanlı su ile ilaçlandığını belirten Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, iş ve işlemleri için belediye merkez binasına gelen vatandaşlara yönelik olarak da en üst seviyede tedbir alındığını; belediyeye maskesiz girişin yasaklandığını ve gelen vatandaşların yanı sıra tüm belediye personelinin de ateşinin ölçülmeye devam edildiğini sözlerine ekledi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?