AKDENİZ BELEDİYESİ,  BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NA DEZENFEKTAN DESTEĞİ

AKDENİZ BELEDİYESİ, BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NA DEZENFEKTAN DESTEĞİ

* Başkan Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine; kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför salonlarına dağıtılmak üzere, Berberler ve Kuaförler Odası’na 1 litrelik 855 adet dezenfektan dolu şişe teslim edildi.

Akdeniz Belediyesi; Koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde, 1 Haziran’da başlayan normalleşme dönemine geçişle beraber tekrar hizmete açılan berber ve kuaför salonları için dezenfektan hazırladı. Başkan Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine hazırlanan 1 litrelik 855 adet dezenfektan dolu şişe, bu işletmelere dağıtılmak üzere Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’na teslim edildi.

Gündüz; “Berber ve kuaförlerimiz çok dikkatli davranmalı”

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz; “Koronavirüs salgını nedeni ile berber ve kuaförlerimizin özellikle hijyen konusunda çok dikkatli olması gerekmektedir. Esnaflarımızla yaptığımız çalışmalarda bu konuyu üst seviyeye çıkarmış bulunmaktayız. Belediye Başkanlarımızla yaptığımız görüşmelerde esnafımıza bu konuda da destek vermelerini talep ettik.

Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a; vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemiz; berber ve kuaför işletmelerinin dezenfekte edilmesi noktasında çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürmüştür. Bize teslim edilen dezenfektanları esnaflarımızı bizzat ziyaret ederek teslim edeceğiz” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?