AKDENİZ BELEDİYE’SİNDEN ÇOÇUKLARA KAR SÜPRİZİ

AKDENİZ BELEDİYE’SİNDEN ÇOÇUKLARA KAR SÜPRİZİ

 

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan farklı okullarda okuyan yüzlerce çocuğa kar sevinci yaşattı. Dağlardan kamyonlarla getirilip okul bahçelerine dökülen tonlarca kar ile oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, binlerce çocuğa unutamayacakları bir sürpriz yapıldı. Dağlardan kamyonlara yüklenip getirilen tonlarca kar; Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Ortaokulu, İleri Ortaokulu, Cengiz Topel Ortaokulu, Saadettin Bey İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Güney İlkokulu, Huzurkent Atatürk Ortaokulu, Parmakkurdu Ortaokulu, Kazanlı Ortaokulu, Adanalıoğlu Mehmet Canbolat Ortaokulu, Hatice Uluğ İlkokulu, Şehit Emrah Şahin Ortaokulu, AKİB Zafer Çağlayan MTA Lisesi, Ahmet Mete Işıkara İlkokulu, Recep Aslan İlkokulu, Ahmet Şimşek Ortaokulu ile Hacivat Karagöz Anaokulu’nun bahçelerine döküldü.

Çocuklardan teşekkür

Teneffüse çıkan öğrenciler; bahçede gördükleri kar yığını ile önce şaşkına döndüler, ardından da hep birlikte karın üzerine çıkarak keyfini çıkardılarve unutamayacakları bir gün yaşadılar. Kar eğlencesinin ardından duygularını paylaşan öğrenciler, çok mutlu olduklarını ve eğlendiklerini ifade ederek, Akdeniz Belediyesi’ne ve Başkan Gültak’a teşekkür ettiler. Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen kar etkinliğinde, öğrencilerin kar sevincine ortak olan Başkan Gültak da çocuklarla birlikte kartopu oynadı. Fırlatılan kartoplarının hedefi olan Başkan Gültak, kendisine gösterilen ‘ilgiyi’ karşılıksız bırakmadı, çocuklara kartopu attı.

“Mini kar festivali ile çocuklarımızı sevindirdik”

Kartopu eğlencesinin ardından, etrafını saran okulun öğrencileriyle birlikte bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz deyince akla kar değil; deniz, sıcak ve nem gelir. Fakat biz bugün ilçemizin birçok okulunda okuyan çocuklarımıza kar getirdik. Çünkü birçok insanımız, çocuğumuz dağlara, yaylaya gidemiyor, kar göremiyor. Bu etkinliğimizle, bizler de onlar için kar festivali düzenlemiş olduk. Fen işleri ekiplerimizin vasıtasıyla, kamyonlarca kar getirip okullarımızın bahçelerine yığdık. Kar göremeyen çocuklarımıza güzel bir sürpriz yaptık. Birlikte eğlendik ve beni de kartopu ile bayağı vurdular” diye konuştu

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?