Akdeniz Belediyesinden İtiraf Gibi Açıklama!!!

Akdeniz Belediyesinden İtiraf Gibi Açıklama!!!

 

Akdeniz Belediye Meclisi’nde ilginç bir sahne vardı bugün.  Denetim Komisyonu raporuna göre belediye 1 yılda toplam 39 internet sitesi ile reklam çalışması yapmıştı. Harcanan paranın yüzde 80’i ise sadece 6 internet sitesine gitmişti. Belediye meclisi üyeleri bunun nedenini sordu. Belediyenin deneyimli Basın Yayın Müdürü şöyle dedi: Samimiyetle haberlerimizi yapanlara daha çok ilan verdik!

Akdeniz Belediye Meclisi bünyesinde oluşturulan denetim komisyonunun raporu, belediyenin basın bürosunun 6 internet sitesine yüklü miktarda ilan verirken birçok internet sitesine sembolik rakamlarla ilan verdiğini, ilan pastasının yüzde 80’inin 6 internet sitesine gittiğini ortaya çıkardı.

 

Başkan topu basın müdürüne attı

 

Denetim raporuna yansıyan bilgilere göre Akdeniz Belediyesi 1 yılda internet sitesi reklamları için 522 bin lira harcama yaptı. Bu para 39 internet sitesi için verilen reklamlara ödenen paraydı ancak ilginç bir ayrıntı vardı. Paranın 461 bin lirası 6 site arasında paylaştırılmıştı.

Meclis üyeleri bu farka dikkat çekince Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Güktak, Baısn Yayın Müdürü Tuncay Karakaş’ı izahat vermeye çağırdı.

Müdür de topu başkana geri attı

 

Basın Yayın Müdürü Tuncay Karakaş ise ilginç bir cümle ile kendini savundu ve topu yeniden başkana attı.

Karakaş, “39’a yakın yayın kuruluşu ile çalışıyoruz. Ama pek çok kurum kuruluşta olduğu gibi daha çok haberlerimize samimiyetle yer veren, sizi daha çok duyuran kanalları daha çok tercih ediyorsunuz. Bu noktada belediye başkanımızın iradesiyle basına destek çalışmamız tabi ki oldu” ifadelerini kullandı.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?