AKDENİZ MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

AKDENİZ MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

EKİPLER, KENT GENELİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Erdemli İlçesi Akdeniz Mahallesi Kalleler Caddesi ve Şehit Üsteğmen Caddesi’nde başlanan sıcak asfalt kaplama çalışmaları hızla tamamlandı.

Yol yapım ekipleri, sıcak asfalt çalışmalarına kent genelinde tahrip olmuş ve çalışma gerektiren yollar tamamlanana kadar devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Erdemli İlçesi Akdeniz Mahallesi Kalleler Caddesi ve Şehit Üsteğmen Caddesi’nde başlanan sıcak asfalt kaplama çalışmaları hızla tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu. Kalleler Caddesi’nde 250 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğindeki yola, Şehit Üsteğmen Caddesi’nde ise 40 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yola sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı. Gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları sayesinde yollar ulaşım için daha konforlu hale getirildi.

Çalışmalar programlar dahilinde sürecek

Yol yapım ekipleri, sıcak asfalt çalışmalarına kent genelinde tahrip olmuş ve çalışma gerektiren yollar tamamlanana kadar devam edecek. Ana caddeler başta olmak üzere altyapısı tamamlanmış yol güzergahlarında asfalt çalışmaları, belirlenen programlar dahilinde sürecek.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?