“AMATÖR SPOR HAFTASI” Etkinliklerinde “YILIN MEDYASI ÖDÜLÜ’NÜ” Mersin Gerçek Haber aldı

“AMATÖR SPOR HAFTASI” Etkinliklerinde “YILIN MEDYASI ÖDÜLÜ’NÜ” Mersin Gerçek Haber aldı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen ‘Yılın Enleri’ ödül töreni Yenişehir Belediyesi Nikah Salonunda yapıldı.

Törene, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Şube müdürü Vedat Akyar, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Büyükşehir, merkez ve ilçe belediye temsilcileri, antrenörler, başarılı sporcular ve basın mensupları katıldı.

Mersin Gerçek Haber, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Gençlik ve Spor İL Müdürlüğünce ortak düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinliklerinde Yılın Medyası Ödülüne layık görüldü.

10 Ekim Pazar günü saat 16.00 Yenişehir konferans salonunda Gençlik ve Spor Bakanlığın genelgesine göre Dereceye giren Ulusal ve Uluslararası olimpiyat sporcularına ve spor adamlarına Amatör spora destek veren Belediye Başkanlarına ödül verildi.

Mersin Gerçek Haber Ailesi olarak bizi Yılın Medyası Ödülüne layık gören Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve Mersim Amatör Spor Kulüpleri Yönetimine Teşekkür Ederiz…

 

Mersin Gerçek Haber Ailesinin her zaman yanında olan, takip eden BU KOCAMAN AİLENİN FERTLERİ OLAN SİZ OKURLARIMIZA EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?