AYHAN KIZILTAN İLE MERSİN’İN ÖNÜ AÇIKTIR

AYHAN KIZILTAN İLE MERSİN’İN ÖNÜ AÇIKTIR

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tüzüğünden kaynaklanan görevlerinin yanında, yasanın verdiği yetki ile devlet adına bazı resmi hizmetleri de veren, kent ekonomisi başta olmak üzere, kentin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için çalışan, kent ekonomisinin üst çatı örgütüdür.
MTSO bir siyasi parti değildir. Bundan dolayı siyaset üstüdür. Etnik, dini, mezhep temelli her yapay ayrımcılığı reddeden, yetkililerinin atama ile değil, seçimle iş başına geldiği, demokrasinin ve çok sesliliğin merkezidir. Yapay ayrımcılıkları bir kenara atarak Mersin’i bütüncül olarak kucaklayan bir kuruluştur.
MTSO, birlik ve beraberliğin adıdır. MTSO, çoğulculuğun adıdır.
MTSO, Mersin iş dünyasının vitrini ve sözcüsüdür. MTSO, demokrasi değerlerinin merkezidir. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası geleneklerinden gelen, kurumsallaşmış yapısıyla kentin sadece ekonomik değil, sosyal sorunlarına da duyarsız kalmamış; eğitimden sağlığa, kentsel gelişim projelerinden kültür ve sanatın desteklenmesine kadar birçok sosyal proje üretmiş ve somut destekler vermiştir.
Eğer sizin kentiniz için söyleyecek bir sözünüz yoksa, kentiniz adına endişeleriniz ve sunduğunuz çözümler yoksa, kentinize ve o kenti paylaştığınız insanlara karşı bir duyarlılığınız yoksa, başkalarından kentiniz adına ne bekleyebilirsiniz ki? İşte Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın gücü ve etkinliği bu felsefeden ve inançtan gelmektedir.
Mersin’i ilgilendiren ne kadar sorun varsa MTSO’yu ilgilendirir. Mersin Doğu Akdeniz’in en etkin limanı konumundadır ve ülkemizin Akdeniz’deki rekabeti ve üstünlüğü için hayati bir noktadır. Lojistik ve dış ticareti ülkenin stratejik sektörü kabul eden bir Türkiye için bu MTSO da istikrar vazgeçilmezdir, elzemdir.
Her zaman önce Mersin diyen. BEN değil BİZ demeyi sürdüren. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde davranıp Mersin’in güveninin, gücünün ve heyecanının ayağa kalkmasını sağlayan MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI AYHAN KIZILTAN ile yola devam eden, projelere devam eden Mersin’in önü açıktır.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?