Bahçeli: 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dağılmamıştır çünkü ihanet ve işgal planlarının merkez üssü hala aktiftir. Kripto damar henüz kurumamıştır.

Bahçeli: 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dağılmamıştır çünkü ihanet ve işgal planlarının merkez üssü hala aktiftir. Kripto damar henüz kurumamıştır.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhur İttifakı’na ilişkin konuşan Bahçeli, “Son günlerde Cumhur İttifakı’nı hedef alan alçak kampanyalara kulağımız kapalı, gözümüz de gönlümüz de kapalıdır. Şirret niyetlerinin esiri olanlar ne derse desin, Cumhur İttifakı dünden daha güçlü bir şekilde ayaktadır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli’nin satırbaşları ise şöyle:

12 Temmuz 2021 pazartesi günü yani dün partimizin MYK ile Merkez Disiplin Kurulu’nun ortak toplantısını gerçekleştirdi. İç ve dış gelişmeleri tüm boyutlarıyla ele aldık. MHP sahadadır, kalptedir, milli kaderin taşıyıcı siyaset omurgasıdır. Biz çıkarlarımızın değil, ülkülerimizin peşindeyiz. Biz yalanın değil hakikatin izindeyiz. Halkın yanındayız, helalin safındayız.

Bizim anlayışıma göre siyaset bir meftuniyet olmasının yanı sıra insana hizmetin, hürmet göstermenin cümlesidir. Bu cümleden mahrum olanların siyaseti kötüdür, kötürümdür, köhnedir. Siyasetin doğru olması kadar zamanlamanın da doğru olması lazımdır. MHP bugüne kadar siyasette zamanlama yanlışına düşmemiştir.

Son günlerde Cumhur İttifakı’nı hedef alan alçak kampanyalara kulağımız kapalı, gözümüz de gönlümüz de kapalıdır. Şirret niyetlerinin esiri olanlar ne derse desin, Cumhur İttifakı dünden daha güçlü bir şekilde ayaktadır. Cumhur İttifakı, Kuvayi Milliye ruhudur.

Akıllarınca ittifakımızda çatlak arayanlar, her konuyu çarpıtanlar bundan sonra da bu yollarda nal toplamaya devam edeceklerdir. Cumhur İttifakı camdan yapılmış vitrin süsü bir vazo değildir ki çatlasın. Türk milletinin ruh kökünden doğan erdemli bir ittifakın çatlaması değil, çekemeyenleri, Türkiye’nin önünü kesmek için faal olan mihrapları çatır çatır çatlatması doğaldır, olan da budur.

Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Pazarlık usulüyle, koltuk sevdasıyla, para pul kaygısıyla vasat bulmadı. Cumhur İttifakı dini kisveye bürünen FETÖ’cülere karşı meydanlarda, caddelerde, sokaklarda, vatanın her karışında “Ya istiklal ya ölüm” inancıyla teşekkül etti. Adam gibi adam olamayanlar bu gerçekleri asla kavrayamaz.

15 Temmuz Darbe Girişimi

15 Temmuz milli birlik ve dayanışma hissiyatıyla Türkiye’nin dibi zehirli haşeratlarla dolu karanlık bir uçurumun kıyısından çekip alındığı tarihtir. Bu nedenle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günüdür. Yıllarca TSK’ya yasadışı yollarla sirayet eden FETÖ’cüler en sonunda Türk milletine silah doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmışlardır. 15 Temmuz FETÖ kalkışmasına karışan kim varsa, kim ortak olmuşsa, ismi, unvanı ne olursa olsun Türk askeri değildir.

Türkiye düşmanlığı konusunda eğitilmiş şakirtleri, maklube yiyerek, ışık evleri ismiyle açılan karanlık meskenlerde örgütlenerek vatana ihaneti dokumuşlardır. FETÖ’cü teröristler, Asya’nın hristiyanlaştırılmasına hizmetle görevlendirilmiş, Kürdistan’ın doğumunu hızlandırmak için tembihlenmiş yüz karalarıdır.

Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bunu bilecek ve hatrımızdan çıkarmayacağız. 15 Temmuz hain teşebbüsüne batılı ülkeler kesin bir tepki koyamamışlardır. Bu darbe mekanının arkasında Türkiye’ye kin ve nefret besleyen odakların olduğu tartışma götürmeyen bir gerçektir. 15 Temmuz’un sis bulutu henüz dağılmamıştır çünkü ihanet ve işgal planlarının merkez üssü hala aktiftir. Kripto damar henüz kurumamıştır. FETÖ elebaşları ABD ve Avrupa ülkelerinde cirit atmaktadır. Pensilvanya’daki terör inleri dağıtılmadıktan, terörist başı Gülen ve çetesi Türk adaleti önünde hesap vermedikten sonra Türk milleti rahat bir nefes alamayacaktır.

İmralı canisi nasıl başına çuval geçirilip Türkiye’ye getirilmişse, Gülen de aynı şekilde derdest edilip ülkemize getirilmelidir. Başka çözüm, çare, seçenek yoktur. ABD, Fetullah Gülen’i derhal iade etmelidir.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?