BAL LİGİ 7. GRUP’A DAMGA VURAN BULGAR MEHMET’LE ÖZEL

BAL LİGİ 7. GRUP’A DAMGA VURAN BULGAR MEHMET’LE ÖZEL

BAL ligi 7.grupta ANTALYA BÖLGESİ’ inde mücadele eden, zor durumdaki takımın sorumluluğunu üstlenip KONYA EREĞLİSPOR’ un başına geçen BULGAR MEHMET lakabı ile tanınan MEHMET ATAY ilk haftasında ANTALYA BÖLGESİ 7.grupta Lider KESTELSPOR’ u yenerek koltuğundan etti ve haftaya damga vurarak takımına rahat bir nefes aldırdı.

MERSİN GERÇEK HABER’E ÖZEL YAPTIĞI AÇIKLAMADA BULGAR MEHMET ” Zor bir görevi üstlendim ve ilk haftadan lideri yenerek iddiamızı ortaya koyduk ve grubun kaderini değiştirdik. İşimiz bundan sonra daha zor,son 8 haftada en iyi sonuçları alıp KONYA EREĞLİSPOR’ un ligi hak ettiği yerde bitirmesini sağlayacağız dedi.

Aldığımız galibiyet takıma moral oldu ve taraftarlarımızın güvenini geri kazandık ,Grupta büyük sükse yarattı galibiyetimiz, burada  MERSİN ‘i en iyi şekilde temsil etmeye devem edeceğim ve hemşerilerimin desteğini yürekten hissediyorum ve sevgilerimi sunuyorum  diyerek sözlerini tamamladı”

MERSİN GERÇEK HABER AİLESİ OLARAK HOCAMIZA BAŞARILAR DİLİYOR, MERSİNİN DEĞERLERİNİ ÖNE ÇIKARMAYA,SAHİPLENMEYE,TANITMAYA ÖZEL RÖPÖRTAJLARLA DEVAM EDİYORUZ..
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?