BAŞKAN ALİ KAHRAMANLI “ KONU MİY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

BAŞKAN ALİ KAHRAMANLI “ KONU MİY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

BAŞKANI ALİ KAHRAMANLI İLE MERSİN İDMAN YURDU ÖZEL  RÖPORTAJIMIZ

Başkan Kahramanlı;

“Mersin İdman Yurdu’nun başka takımla birleşmesinin  daha öncede çok mantıklı olduğunu düşünmüyordum ama yine de taraftarlar böyle istiyorsa olabilirdi.

Taraftarlarımızın desteği ile biliyorsunuz Mersin İdman Yurdu nerden nereye geldi. Bunu tabi ben tek başıma yapmadım. Özellikle taraftarlarımızın büyük desteği, büyük katkısı oldu. Çünkü yağmur demeden, çamur demeden her yerde bize destek verdiler. Taraftarın olmadığı yerde takım da olmaz. Ama maalesef , bizim de yaşadığımız bir takım sıkıntılar, bizim yönetimimizin içerisinde ki bir takım insanlarımızın, arkadaşlarımızın destek vermemesi, taraftarların ikiye bölünmesi ve şehrin sahip çıkmaması ile bu sonuçlara geldik.

Bugün 29 yıl sonra süper lige çıkmış olan bir takımın buralarda olması hepimizi üzüyor. Benden önce taraftarları üzüyor. Çünkü takıma hizmet vermiş, gece gündüz yanında olan bir taraftar var. Tabiî ki buna üzülüyoruz. Keşke böyle olmasaydı. Bir takımın yeniden yaratılması olur mu olur. Bu neyle olur, destekle olur. Ekonomik olarak olur. Yani şimdi böyle bir oluşum olursa tabi bizde her zaman kulübümüzün yanında olur ,her zaman destek veririz ama olur mu olmaz mı buna bakmak lazım.”

BU İŞTE SADECE TARAFTAR DESTEĞİ YETMİYOR , BÜTÜN PAYDAŞLAR ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI

Zor bir dönemden geçildiğini kaydeden eski başkan Kahramanlı, “Zor bir dönem ama olabilir. Yani sonuçta bu şehrin bir takımı var. Mersin İdman Yurdu yeniden yaratılabilir mi yaratılabilir. Olmaz mı olur. Ama dediğiniz gibi hem zamanlama hem de tabiî ki şehrin, taraftarın, basının daha önceki yaptığımız gibi birleşerek bu takımı yeniden bir yerlere getirmek… Buna tabi zaman lazım. Ortamı bir görmek lazım. Neler göreceğiz, neler işiteceğiz, neler olması gerekiyor? Buna göre bir oluşum olursa bir ortam olursa bize de bir şey düşüyorsa bizde destek veririz. Ama tabi zor bir süreçteyiz. Zor bir yerdeyiz. Onun için tabi önce şehrin buna sahip çıkması lazım. Yani sen, ben, taraftar illaki sahip çıkıyor da bu iş sadece taraftarların desteği ile olmuyor. Şehrin önde gelen insanları ya bu şehre bir takım lazım… Bugün bir sürü yatırım yapıldı. Tesisler yapıldı. Stadlar yapıldı ama takımımız yok. Üzülüyoruz. Yani güzel bir oluşum olur ise bizde bir ucundan tutarız” ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu eski Başkanı Ali Kahramanlı sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Biz yıllarımızı verdik. Her şeyimizi verdik. Bu kulüp için bu şehir için verdik tabii. Şimdi bu taraftarların bugün ki ortamda bize bir görev düşerse tekrar kulübün başına geçsin derlerse seve seve yapalım”. Öncelikle tabi taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ama hakikaten güzel bir oluşum olursa, bizimde olacağımız bir yerde niye olmasın, olabilir. Taraftarlar istiyorsa olmaz diye bir şey yok. Ama tabi, dediğimiz gibi her şeyden önce şehrin önde gelenleri, bir araya gelip, aynı taraftarlarımız gibi” bu işi kim yapar, bu kim olursa olsun bizde aynı desteği veririz. Bu tabi benim görüşüm değil. Bu taraftarların görüşü. Bende diyorum ki bu görüşe saygı duyuyorum.

Böyle bir talep var ise, ortam hazırlanırsa bize de ne düşüyor ise her türlü katkıda bulunuruz. Sonuçta kim için yapacağız? Önce taraftarımız ve şehir için yapacağız. Önemli olan taraftarların desteği olsun. Destek olduğu sürece bizim yapamayacağımız bir şey yok.

Ben özellikle taraftarlarımıza, şeytanlar grubuna teşekkür ediyorum. Tabiî ki onların düşünceleri bizim için önemli. Onların böyle bir talebi, isteği olduğu takdir de tabiî ki bizde isteklerini boş çevirmeyiz. Ama yeniden şehrin bütünleşmesi, başta sayın valimizin, belediye başkanımızın, diğer belediye başkanlarımızın, böyle bir oluşum olursa siyasi parti temsilcilerimiz böyle bir oluşum olursa bunun başında Ali Başkanı istiyoruz derlerse tabi saygı duyarız. Böyle bir şey olduğu takdirde birlik olur, beraberlik olur. Ama bunu tek başına yapmamız mümkün değil. Bu şehre bir hava getirecektir, bir moral olacaktır. Yani bir güven olur. Ben bu şehirde “MERSİN İDMAN YURDU ARMASININ üstünde bir MARKA GÖRMÜYORUM, SÖZ KONUSU MERSİN İDMAN YURDU İSE GERİSİ TEFERRUATTIR “diyerek sözlerini tamamladı.

MERSİN GERÇEK HABER AİLESİ OLARAK BAŞKAN ALİ KAHRAMANLI’YA BİZİ TERCİH ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?