“BAŞKAN GÜLTAK HALKIN ARASINDA”

“BAŞKAN GÜLTAK HALKIN ARASINDA”

Nusratiye ve Mahmudiye mahallelerini ziyaret etti, vatandaş ve esnafı dinledi

* Başkan Gültak, hafta içi mahalleleri, hafta sonu da esnafı ziyaret ederek, vatandaşların önerilerini dinlemeye, talep ve şikâyetlerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana Akdeniz ilçesinde ziyaret etmedik mahalle,  ayak basmadık sokak bırakmayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mahmudiye ve Nusratiye mahallelerini de ziyaret etti.

Mahalleleri ziyaretinde, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Gültak’a başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Yeni park ve yeşil alanlar yapılacak

Muhtarlar ile birlikte sokak sokak mahalleleri gezen, vatandaşlar ve esnafla sohbet eden Başkan Mustafa Gültak, gördüğü eksiklikleri de ilgili birim yetkililerine bildirdi ve en kısa zamanda çözümü için talimat verdi.

Ziyaret ettiği mahallelerde, özellikle park ve yeşil alana dönüştürülebilecek alanlarda da incelemelerde bulunan Başkan Gültak, eskiyen parkların baştan sona yenilenmesi, eksiklerin en kısa sürede tamamlanıp, sıcak yaz günlerinde mahalle sakinlerinin hizmetine açılması yönünde talimat verdi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?