BAŞKAN GÜLTAK PARKLARA AKIN EDEN YAŞLI VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

BAŞKAN GÜLTAK PARKLARA AKIN EDEN YAŞLI VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Başkan Gültak, haftalar sonra sokağa çıkma kısıtlaması 3 saatliğine kalktığı için ilçe sınırlarında bulunan parklara akın eden, buralarda dinlenip arkadaşlarıyla hasret gideren yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında haftalardır sokağa çıkamayan, ancak yasağa getirilen 3 saatlik ara dolayısıyla evlerinden çıkarak parklara akın eden 65 yaş ve üstü vatandaşlarla sohbet etti. Yaşlı vatandaşların hal ve hatırlarını soran Başkan Gültak, onlara tıbbi maske ve dezenfektan da dağıttı.

Yasağa verilen arada parklara gelerek dinlenen yaşlı vatandaşlarla sohbet eden Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Bu zorlu günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Alınan tedbirler sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı ve iyiliği içindir. Sizlerden ricam, biraz daha sabır göstermeniz, salgına karşı alınan tedbirlere uymanızdır. Hiçbir endişeniz olmasın. Bizler, ekiplerimizle birlikte her gün sokaktayız, sizler için ne gerekiyorsa, ne tür talep ve ihtiyaçlarınız varsa yerine getireceğiz” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?