BAŞKAN GÜLTAK, SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE YEM DAĞITTI

BAŞKAN GÜLTAK, SOKAK HAYVANLARINA MAMA VE YEM DAĞITTI

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda, sokak hayvanlarını da unutmayan Başkan Gültak; ilçenin farklı bölgelerini mesken tutan kedi, köpek ve güvercinlere kendi elleriyle mama ve yem yedirdi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Koronavirüs (Covid19) salgını ile mücadele kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonunda sokakta yaşayan hayvanlarıda unutmadı. Başkan Gültak, kedi ve köpek gibi sokak hayvanları ile cami avlularını mesken tutan güvercinleri bizzat elleriyle besledi.

Vatandaşlardan alkışlı teşekkür…

Başkan Gültak’ın, sokak hayvanları ile ilgilendiğini ve onlara mama ve yem verdiğini gören vatandaşlar, balkon ve pencerelere çıkarak alkışlayıp teşekkür ettiler. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara seslenen Başkan Gültak ise, bir ihtiyaçlarıveya istekleri olup olmadığını sordu.

“Onlar da birer can taşıyor”

Mama ve yem dağıtımının ardından kısa bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, geçen hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da sokakta yaşayan canları yalnız bırakmadıklarını ifade etti. Başkan Gültak, “Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerimizin yanı sıra, güvercinlerimize de zabıta müdürlüğü ekiplerimizle beraber mama ve yemlerini veriyoruz.

Çünkü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu canlar beslenme sıkıntısı yaşayabiliyor. Akdeniz Belediyesi olarak, bölgemizde yaşayan sokak hayvanlarının yanındayız. Çünkü onlar da birer can taşıyor. Bu canların da beslenmesi ve sularını alması gerekiyor ki mutlu olsunlar. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde onların da yanında yer almaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?