Başkan Mükerrem Tollu, Basın Bayramını Kutladı

Başkan Mükerrem Tollu, Basın Bayramını Kutladı

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile verdiği kahvaltı programında, Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı R. Kaya Tepe ve medya mensupları ile bir araya geldi.

Ülkenin ve Erdemli’nin uluslararası mecralarda doğru bir anlayışla yer alabilmesi için gece demeden gündüz demeden, fedakârca çalışan, ilkeli duruşa sahip medya mensuplarına, programa katılımlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ortak idealler çerçevesinde Erdemli’nin geleceği için sık sık bir araya gelmekten ve istişare etmekten mutlu olduklarını dile getirdi. Belediye olarak yapılan her hizmette, medyanın farklı pencereler açtığının altını çizen Başkan Tollu, “Erdemli’nin geleceği, hepimizin ortak paydasıdır. Bizler kentimiz için hizmet üretirken, basınımızın birbirinden değerli isimleri de bu hizmetlerin daha rantabl durumda olması ve ilçemizin uluslararası medyada doğru bir şekilde yer alabilmesi için çalışıyorlar. Ben huzurlarınızda, doğru bilgiyi halka ulaştırabilmek adına, fedakarca çalışan basın mensuplarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Kahvaltıya katılan Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı R. Kaya Tepe, davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve basın çalışanlarına teşekkür etti.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?