Başkan Palamut’tan öğrencilere çağrı

Başkan Palamut’tan öğrencilere çağrı

 

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, deprem bölgesinden Mersin’e gelen ve sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs verildiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, “Deprem bölgesinden ilimize gelen ve lise veya üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz kurs verilmektedir.” dedi.
Başkan Palamut, sosyal medya hesabından, Mersin’e gelen depremzede öğrencilere yönelik oldukça önemli bir açıklamada bulundu.
Depremin yaralarını hep birlikte sarmaya çalıştıklarını anlatan Palamut, “İlimize ve tüm ilçelerimize çok sayıda depremzede misafirimiz geldi. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcu. Onlara o kötü anılarını unutup, hayata tutunmaları için bize büyük görevler düşüyor.” diye konuştu.
Başkan Palamut, Mersin’e gelen öğrencilere de seslenerek, “Deprem bölgesinden Mersin’e gelen, lise veya üniversite giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz; 300 öğretmenimizle, 6 bin 589 öğrencimize hizmet veren tüm ilçelerimizdeki kurs merkezlerimizden siz de ücretsiz yararlanabilirsiniz.” açıklamasını yaptı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?