BAŞKAN SEÇER, ‘KENT KATILIMI BULUŞMALARI’ KAPSAMINDA MEDEKA VE SANAT KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN SEÇER, ‘KENT KATILIMI BULUŞMALARI’ KAPSAMINDA MEDEKA VE SANAT KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Kente Sözümüz Var’ sloganıyla Büyükşehir tarafından düzenlenen ‘Kent Katılımı Buluşmaları’nın 6. serisinin 6. toplantısını Mersin’de faaliyet gösteren MEDEKA bileşenleri ve sanat kuruluşları temsilcileri ile gerçekleştirdi. Toplantıya katılan temsilciler, Başkan Seçer’e kent hakkında merak ettikleri soruları yöneltirken; görev süresi boyunca kentte gerçekleştirdiği kültür-sanat faaliyetleri ve verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Mersin’in, yapısı, tarihi ve demografisi itibariyle sanatsal faaliyetlere uygun bir kent olduğunu ve bunun gelişmesini arzu ettiklerini belirten Seçer, “Mersin yapısı itibariyle bunu istiyor ve hak ediyor”  dedi.

5 yıl önce göreve geldiklerinde sanata ve sanatçıya bakış açılarını ortaya koyduklarını hatırlatan Seçer, kentin kültür-sanat alanındaki gelişimine katkı sunacak her türlü talep ve fikre açık olduklarını ve bu alana yönelik desteklerin devam edeceğini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Kente Sözümüz Var’ sloganıyla Büyükşehir tarafından düzenlenen ‘Kent Katılımı Buluşmaları’nın 6. serisinin 6. toplantısını Mersin’de faaliyet gösteren Mersin’e Değer Katanlar Kurulu (MEDEKA) bileşenleri ve sanat kuruluşları temsilcileri ile gerçekleştirdi. Toplantıya katılan temsilciler, Başkan Seçer’e kent hakkında merak ettikleri soruları yöneltirken; görev süresi boyunca kentte gerçekleştirdiği kültür-sanat faaliyetleri ve verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen buluşmada Başkan Seçer’e; Genel Sekreter Olcay Tok ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger eşlik etti.

Seçer: “Bize çok önemli yardımlar yaptınız”

Toplantıda konuşan Başkan Vahap Seçer, MEDEKA ve sanat kuruluşları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. MEDEKA’nın, kurulduğu günden bu yana fikir ve önerileri ile belediyenin çalışmalarına katkı sunduğunu söyleyen Seçer, “12 kuruldan oluşan MEDEKA beklenenin çok ötesinde bir ciddiyetle bugünlere geldi” dedi. Büyükşehir’in sanat kuruluşları ve MEDEKA ile son derece iyi ilişkiler içerisinde olduğunu kaydeden Seçer, “Bize çok önemli yardımlar yaptınız. Birçok alanda işimizi kolaylaştırdınız. Bu anlamda hepinize müteşekkirim. Umut ediyorum daha da tahkim olmuş bir şekilde ikinci 5 yıllık görev süremizde bu çalışmaları devam ettiririz” diye konuştu.

“Mersin; yapısı, tarihi ve demografisi itibariyle sanatsal faaliyetlere uygun bir kent”

Katılımcıların sorularını yanıtlayan Seçer, hayata geçirdikleri hizmet ve projeleri kentin ve insanların ihtiyacına yönelik yaptıklarını belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin’in dokusuna uygun, Mersin’e münhasır bütün sorunlara dokunmuştur, onunla ilgili çözüm üretmiştir ya da üretmek için zaman ve emek harcamıştır. Bu konuda müsterih olmanızı isterim” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?