BAŞKAN SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİNDEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİNDEKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

SANAYİ SİTESİ YÖNETİM KURULU’NDAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

SEÇER: “BİZ BU HİZMETLERİ YAPTIKÇA DAHA MUTLU OLUYORUZ”

SEÇER: “YOL VE ASFALT KONUSU MERSİN ÖZELİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA ALANI”

BÜYÜKŞEHİR, SANAYİ SİTESİ’NİN 40 YILLIK ASFALT SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Sanayi sitesi esnafı, 40 yıldır ihmal edildiklerini ve taleplerinin karşılanmadığını ifade ederek, Başkan Seçer’e bekledikleri hizmetleri getirdiği için teşekkürlerini iletti. Mersin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Berber de sanayi sitesi esnafı adına Başkan Seçer’e teşekkür plaketi verdi.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Seçer, “Burada altyapının düzelmesi çalışan esnafımızın da işini kolaylaştıracak. Biz bu hizmetleri yaptıkça daha mutlu oluyoruz. Kentimiz adına, geleceğimiz adına daha da umutlanıyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,Mersin Sanayi Sitesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Sanayi Sitesi’nde süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seçer, sanayi sitesinde çalışan esnafı da ziyaret ederek sohbet etti. 40 yıldır ihmal edildiklerini ve taleplerinin karşılanmadığını ifade eden Sanayi Sitesi esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Seçer’e, esnaf yıllardır yapılmayan hizmetleri yaptığı için teşekkür etti.

Mersin Sanayi Sitesi’nde çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu kapsamda bölgede şu ana kadar 1200 ton sıcak asfalt döktü. Asfaltlama, kaldırım ve bordür çalışmalarının sürdüğü Sanayi Sitesi’ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Seçer’e, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Berber, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Yelkovan da eşlik etti.

“Yol ve asfalt konusu Mersin özelinde çok önemli bir çalışma alanı”

Başkan Seçer, yapılan çalışmalarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Burada altyapının düzelmesi çalışan esnafımızın da işini kolaylaştıracak. Biz bu hizmetleri yaptıkça daha mutlu oluyoruz. Kentimiz adına, geleceğimiz adına daha da umutlanıyoruz” dedi.

Vatandaşların öncelikli talebi olan yol ve asfalt konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Seçer, “Her zaman söylüyoruz, kaynaklarımızı en akılcı, en etkin şekilde kullanmak zorundayız. Bizden beklenti çok, talepler çok. Haklı olarak insanlar en iyi hizmeti almak istiyor. Yol ve asfalt konusu da Mersin özelinde çok önemli bir çalışma alanı. Çok geniş bir hinterlant. 16 bin kilometrekare alana bu hizmeti götürüyorsunuz. Yol yapıyorsunuz. Kaldırım yapıyorsunuz. İnsanların rahat ulaşımını sağlıyorsunuz. Kentimizin birçok bölgesinde bu çalışmalarımız var” diye konuştu.

Yol yapım işleri yeni gelecek 139 araçla daha hızlı ve etkin olacak

Çalışmaların daha etkin ve verimli sürdürülebilmesi için Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ni revize ettiklerini, yeni gelecek 139 araçla da daha hızlı hizmet vereceklerini sözlerine ekleyen Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Yol ve asfalt birimimizi revize ettik. Hem insan kaynağı olarak revize ettik, daha iyi duruma getirdik hem alet ekipman olarak revize ettik.  Şu anda yeni gelecek araç sayımız 139 adet. Bunun içinde silindirinden kamyonuna greyderine kadar yol ve asfalt yapımında kullanılan birçok makinelerimiz var. Bu belediyemizin yol asfalt biriminin kendi imkânlarıyla yapacağı çalışmalar için geçerli. Bir de ayrıca bazı ihale çalışmalarımız oluyor. Bazı güzergâhları özel sektöre ihale ederek, hizmet yapım işi satın alma işi yöntemiyle yaparak, zamandan kazanacağız. Çünkü hizmetlerin gecikmesi işi zorlaştırabiliyor. İş geç yapıldığı takdirde de amaç hasıl olmuyor. İmkânlarımızı en etkin şekilde kullanacağınız. Vatandaşlarımızın bu taleplerine yanıt vereceğiz.”

Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu’ndan Başkan Seçer’e teşekkür plaketi

Başkan Seçer, Sanayi Sitesi’nde yaptığı incelemenin ardından Mersin Sanayi Sitesi Yönetim binasını ziyaret etti. Burada Başkan Seçer’e Mersin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Berber tarafından esnaf adına teşekkür plaketi verildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?