Başkan Tollu’dan Şehit Babalarına Ziyaret

Başkan Tollu’dan Şehit Babalarına Ziyaret

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve beraberindeki heyetle Şehit babalarını ziyaret etti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Babalar Günü münasebeti ile MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve beraberindeki heyetle ilçede yaşayan Şehit babalarını ziyaret ederek, hediye takdiminde bulundu.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Şehit yakınları ve Gazilere yönelik yürüttüğü projeler ile birçok kez gündeme gelmişti. Babalar Günü Münasebeti ile Türkiye ve tüm Dünya’da bulunan vatandaşlarımız ve soydaşlarımız için canını hiç çekinmeden feda eden Şehitlerin, elleri öpülesi babalarının hatırlarını sormanın en kıymetli vazifelerinden olduğunu belirten Başkan Tollu, “Bayrağımız, istiklalimiz, istikbalimiz ve geleceğimiz için canlarını feda eden Şehitlerimize ve çocuklarını can siperane korurken, ülkesi için şahadet yoluna uğurlayan kıymetli Şehit babalarımızın bu günü, buruk geçirmesini istemedik. Elbette ki evlatlarının yerini tutamayız, ancak onları ziyaret ederek bizlere ve tüm Türkiye’ye emanet olduklarını hissettirebiliriz. Ben başta tüm Şehit babaları olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın Babalar Gününü kutluyorum” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?