Başkan Yılmaz “Bizim Bağımız Gönül Bağı”

Başkan Yılmaz “Bizim Bağımız Gönül Bağı”

Toroslar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma bilinci ile çalışarak ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin zor zamanlarında yanlarında olmaya devam ediyor.

Sağanak yağışta tüm eşyaları kullanılmaz hale gelen ve Sağlık Mahallesi’nde ikamet eden Şen ailesine; ev eşyası, temizlik malzemesi ve yardım kolisi desteğinde bulunan belediye, Halkkent Mahallesi’nde yaşayan Coşkun ailesinin yangın sonucu tamamen zarar gören evlerinin tadilat, boya ve badana işlemlerini yaptı.

“Bizim Bağımız Gönül Bağı”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her iki aileye de geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Ailelerimizin yüzünü bir nebze olsun güldürebildiysek ne mutlu bize. Biz, büyük bir aileyiz. Ve ailemizin her ferdinin sıkıntısını çözmek için çaba gösteriyoruz. Gönülden bağlı olduğumuz Toroslarımıza hizmet ederken, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin de her zaman yanında oluyoruz. İlçemizde sağanak yağıştan etkilenen tüm hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her iki ailemize yenilenen evlerinde sağlıkla, huzurla oturmalarını diliyorum” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?