BAŞKAN YILMAZ; “İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELERİMİZ VAR”

BAŞKAN YILMAZ; “İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELERİMİZ VAR”

Başkan Yılmaz; “Toroslar’ı geleceğe hazırlayacak adımlar atıyor, istihdam oluşturacak yatırımları önemsiyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, pandeminin ardından normalleşme süreci ile birlikte ilçe halkı ve iş insanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Sabahın erken saatinde Yusuf Kılıç Mahallesi sakinlerinin misafiri olan Başkan Yılmaz, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Mahalle ziyaretleri ile hem birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiklerini hem de yapılması istenen çalışmaları mahalleliyle görüşerek çözüme kavuşturduklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “İlçemizde yaşayan hemşehrilerimizin daha güze hizmetlerle buluşması için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“Toroslar’ımız ve Mersin’imiz Kazansın İstiyoruz”

İlçede yeni açılan otomotiv firmasını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Yılmaz, daha sonra tekstil, tuhafiye ve konfeksiyon firmalarını da gezerek, firma sahipleriyle görüştü. Firmaların mevcut durumları ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Yılmaz, hayata geçirmeyi planladıkları Tekstilkent Projesinden de bahsetti.

Pandemi sürecini kenetlenerek başarıyla atlattıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, üreten, gelişen ve refah düzeyi yüksek bir kent oluşturmak üzere çalıştıklarını dile getirdi.

Hayata geçirmeyi planladıkları ve fizibilite çalışmalarını yaptıkları Tekstilkent’in hem istihdam sorununa bir nebze çare olacağını hem de Toroslar’a değer katacağını belirten Başkan Yılmaz; “İlçemiz, hayata geçirdiğimiz projelerimizin yanı sıra coğrafi konumu ile yatırıma hazır bir ilçe. Bu anlamda da yatırımcıların gözdesi haline geldi. İlçemizde hizmet veren yatırımcı ve iş insanlarımızı yerinde ziyaret ederek beklentilerini öğrenmek adına çalışmalar yapıyoruz. Toroslar’ımız ve Mersin’imiz kazansın istiyoruz” ifadelerini kulland

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?