BAŞKAN YILMAZ, JANDARMA TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ  YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, JANDARMA TEŞKİLATI’NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Jandarma Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Jandarma Teşkilatı’nın, başarılı çalışmalarını 181 yıldır devam ettiren köklü bir kuruluş olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz; “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olarak, devletimizin bekası, milletimizin refahı için toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma Genel Komutanlığı’nın ulaştığı başarılar her türlü takdirin üzerindedir” dedi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Jandarma; her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur” sözüne atıfta bulunan Başkan Yılmaz; “Bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak bunu tüm güvenlik güçlerimize borçluyuz. Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içinde görev yapan Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum. Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünde başta Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğrunda hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?