BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Milli ve dini bayramların, Türk toplumunun ortak değerleri olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Bu yıl da mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele, gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

 “En Büyük Gücümüz; Birliğimiz, Beraberliğimiz ve Kardeşliğimiz”

“En büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir” diyen Başkan Yılmaz; “Bayramlar; sevgidir, dayanışmadır, umuttur ve berekettir. Her bayramda olduğu gibi mübarek Kurban Bayramı’nda da bu güzellikleri sevdiklerimizle paylaşacağız. Bu bayramda da kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, sevgi ve saygının öne çıkmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve kentimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, başta vatanımız uğruna can veren aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

TOROSLAR, BAYRAMA HAZIR

Toroslar Belediyesi, vatandaşların bayramı huzurlu ve güven içinde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

Başta Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri olmak üzere ilgili birimlerde görevli personeller, Kurban Bayramı süresince 24 saat görev başında olacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve bayramlarını huzur içerisinde geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını kaydederek; “İlçemiz genelinde 27 noktada kurban kesim yeri, 3 noktada da kurban satış yeri hazırladık. İlgili birimlerimiz, bayram boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Hemşehrilerimiz, istek ve şikayetlerini belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?