Belediye yaptı, vatandaş boyaladı!

Belediye yaptı, vatandaş boyaladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin İstiklal Caddesi’nde 1. Etap çalışmaları kapsamında halkın hizmetine sunduğu yenilenmiş kaldırımlar, bir vatandaş tarafından sprey boya ile boyandı. Ekipler o boyaları silmek için uzun süre uğraştı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin İstiklal Caddesi’nde 1. Etap çalışmaları kapsamında halkın hizmetine sunduğu yenilenmiş kaldırımlar, bir vatandaş tarafından sprey boya ile boyandı.

Büyükşehir Belediyesi, Şubat 2023’de Akdeniz ilçesi sınırları içinde yer alan İstiklal Caddesi’nin ilk etabındaki yenileme çalışmalarını tamamlayarak, yaya ve araç trafiğine açmıştı. Yaya, bisiklet ve araç trafiğinin rahatlatılmasının yanı sıra, çarşı merkezinin eski canlılığının gelmesinin hedeflendiği çalışmalar esnaf ve vatandaşların beğenisini toplarken, bazı kendini bilmezler ise halkın hizmetine sunulan bu alanları tahrip ediyor. İstiklal Caddesi’nde kaldırımlardaki birkaç farklı bölge, bir vatandaş tarafından kırmızı sprey ile boyandı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin düzenli olarak temizleyip bakımını yaptığı kaldırımlardaki sprey boyaların temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?