BİLİNMEZLİK

BİLİNMEZLİK

Geçmişimiz mi yoksa geleceğimiz mi ?
Nasıl olacağını tahmin edemeyeceğimiz uçsuz bucaksız zaman dilimi…
Bilinmezlik.
Neyi bilmek istediğimiz konusunda ne kadar bilgi sahibi olduğumuzu belirtmek hususunda maruz kaldığımız sorulara net olup evet diyebilmek hayal mış gibi geliyorsa, Bilinmezliğin merkezinde bulunuyoruz demektir.
Bu denli önemli ve bir o kadar hassas olabilecek duygu ve düşünce durumlarımzı kaynağı bilinmezlik olabilecek iç güdüsüyle varsayımlara dayanarak ne kadar sürede bildiklerimizin doğruluğunu test ederiz, yada daha anlaşılabilir olduğundan emin olduğumuzu ifade etmek isteriz sessiz çığlıklarla.
Kulaktan kulağa oyunu gibi söylemi değişerek bizlere ulaştığında kelime anlamını yitirmiş olabilecek ,gerçeklik ile hiç bir bağı ve dayanağı bulunmayan Bilinmezlik iç güdüsü ile dibine kadar yaşamak ısrarı fayda değil bilakis sorun ve dolayısıyla kaçınılmaz sonuç olabilecek olumsuzlukları ve dolayısıyla beraberinde zararı getirecektir.
Bizleri aşan konuları fark ettiğimizde ise…
Bilinmezliğin içinde kaybolmak yerine nefes alabileceğimiz virgül ile es verip zihnimizde duygu ve düşüncelerimizin de biraz dinlenme zorunluğu olabileceğini unutmamalıyız.

Saygılarımla

“YAŞAMA DAİR HERŞEY”

B. Yaşam Uzmanı/Uzman Eğitmen
Mercane CAN

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?