Bir kitaba bir tiyatro bileti

Bir kitaba bir tiyatro bileti

Mersin Yenişehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ‘Aynamdaki Gölgeler’ oyununu tiyatroseverlerle bir kezdaha buluşturuyor. Vatandaşlar bir bilet karşılığında en az bir kitap bağışlayarak tek perde halindesahnelenen oyunu izleyebilecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi, tiyatro oyunlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. YenişehirBelediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının sahnelediği tek perdelik ‘Aynamdaki Gölgeler’ oyunu bir kezdaha tiyatroseverlerle buluşuyor. 9 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’ndesahnelenecek oyunu tiyatroseverler kitap bağışında bulunarak izleyebilecek. İzleyicilerin bağıştabulunduğu kitaplar hem Yenişehir Belediyesi Akademide yer alan Ülkü Ongun Kütüphanesi’nde hemde yakın zamanda kurulacak olan Osman Şahin Kütüphanesi’nde okurlarla buluşacak. Bağışlanankitaplar talep halinde okulların kütüphanelerine de gönderilecek.
Oyunun konusu‘Aynamdaki Gölgeler’ oyununda meslek hayatı babası tarafından yönlendirilen, bu nedenle ruhsalbuhranlar yaşayan bir kişinin bir saati anlatılıyor. Oyunun kahramanı bu bir saat içinde yüzleşmekzorunda kaldığı diğer benlikleriyle gelgitler ve tartışmalar yaşar. Oyun, on farklı tiyatro oyunundanpasajlar da içeriyor. Tek perde halinde sahnelenen oyunun yönetmenliğini Çağlar Ekinci, müziğini iseVeli Polat üstleniyor. Oyuna esin kaynağı olan öyküler ise Volkan Güneri, Çağlar Ekinci ve Veli Polat’aait.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?