BÜYÜKŞEHİR’İN HEDİYESİ GENÇLERİ VE MİNİKLERİ MUTLU ETTİ

BÜYÜKŞEHİR’İN HEDİYESİ GENÇLERİ VE MİNİKLERİ MUTLU ETTİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE 19 MAYIS HEDİYESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 41 gün sonra ilk kez sokağa çıkan 15-20 yaş grubundaki gençleri hediyelerle karşıladı. Ekipler, Koronavirüs nedeniyle uzun süredir ev karantinasında olan ve ilk kez sokağa çıkan gençlere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yaklaşırken kupa bardak hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mersin merkez ve ilçelerle birlikte toplam 25 bin kupa bardak dağıttı. İlçelerdeki dağıtımlarda çocuklar ve minikler de unutulmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 41 gün sonra ilk kez sokağa çıkan 15-20 yaş arasındaki gençleri unutmadı. Ekipler, gençlere hem günler sonra sokağa çıkmalarının anısına hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde kupa bardak hediye etti. Mersin merkez ve ilçelerle birlikte toplam 25 bin kupa bardak gençlere ve çocuklara dağıtıldı.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler Büyükşehir’in minik jesti ile mutlu oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan geniş çaplı önlemlerden birisi de 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkmasının yasaklanmasıydı. 4 Nisan’dan bu yana evde karantinada olan 15-20 yaş grubundaki gençler 41 gün sonra dışarı çıkınca Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hediyesi ile karşılaştı.

11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkan gençlerin çoğunluğunu üniversite sınavlarına hazırlananlar oluşturdu. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir ev karantinasında olmaları ve sınav tarihinin öne alınması nedeniyle oldukça stresli zamanlar geçiren gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin hediyesi ile mutlu oldu.

Yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına dağıtılan kupa bardaklar gençleri oldukça sevindirdi. Bardak dağıtımı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi.

İlçelerde miniklerin kupa sevinci

İlçelerde ise ekipler sokak sokak gezerek gençlerin ve çocukların kupa bardak hediyesini ulaştırdı. Sokağa çıkabilen gençler hediyesini kendileri alırken, çıkamayan 15 yaş altının hediyelerini ise ekipler evlerine kadar ulaştırdı. Bazı minikler kapıdan hediyesini alırken bazıları ise ekipleri pencerelerde karşıladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez ve ilçelerle birlikte 25 bin kupa bardak dağıttı.

Tarsus ve Çamlıyayla’da sağlık kiti de dağıtıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 15-20 yaş arasındaki gençlere Tarsus’ta Yarenlik Alanı ve kentin değişik noktalarında özel olarak hazırlanan kupa bardak ve temizlik kiti dağıttı. Çamlıyayla ilçesinde de gerçekleştirilen dağıtımlarda gençler kupa bardaklara yoğun ilgi gösterdi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?