CHP’li İsa Çani’den anlamlı ziyaret

CHP’li İsa Çani’den anlamlı ziyaret

 

CHP’den Milletvekili aday adayı İş İnsanı İsa Çani, Yen Mersin İdman Yurdu yöneticilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta sonu oynanan Nevşehirspor – Yeni Mersin İdman Yurdu karşılaşması sırasında protokol tribününde rakip taraftarların ve yöneticilerinin saldırısına uğrayan Başkan Metin Saltık ve yönetimini ziyaret eden CHP’li aday adayı İsa Çani saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yöneticileri ziyaretinde konuşan Çani, “ Yeni Mersin İdman Yurdu’nun siz değerli yöneticilerine yapılan bu saldırıyı kabul etmek mümkün değil. Bu saldırı Cumhuriyet ile yaşıt olan kulübümüzün kurumsal yapısına yapılmış bir saldırıdır. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenlerin cezalandırılmalarını bekliyoruz. Futbolun sadece bir spordan ibaret olduğunu anlamalıyız. Rekabetin birlik ve beraberliğimizin önüne geçmesini engellemeliyiz. Şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuz gibi yeşil sahaların bu şiddete bulaşmasına da aynı ölçüde tepki duyuyoruz. Kentimizin takımını şampiyonluğa taşımak için gecesini gündüzüne katan sayın Başkanımız ve yöneticilerine çıktıkları bu zorlu yolda bir kez daha başarılar diliyorum. Her daim yanlarında olduğumu da bilmelerini istiyorum. Tekrar kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.”dedi.

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık da ,İsa Çani’ye bu nazik ve anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?