ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDE YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇİFTÇİLER CADDESİ’NDE YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesinde araç ve yaya trafiğinin fazla olduğu Çiftçiler Caddesi’nin 2 bin 200 metrelik kısmında aşınma tabakası seviyesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Çiftçiler Caddesi’nin Arpaçsakarlar Mahallesi’nde kalan kısmında ise önümüzdeki günlerde yol düzenleme çalışmalarına devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesinde bulunan, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Çiftçiler Caddesi’nde yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

2 bin 200 metre uzunluğundaki bölümde asfalt serimi sürüyor

Yalınayak Mahallesi ve Arpaçsakarlar Mahallesi boyunca uzanan Çiftçiler Caddesi’nde Büyükşehir ekipleri tarafından bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında daha önce 4 bin 600 metre uzunluğundaki yolda binder seviyesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanmıştı. Ekipler, caddenin Yalınayak Mahallesi boyunca uzanan 2 bin 200 metre uzunluğundaki kısmında aşınma tabakası seviyesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında daha önce yağmur suyu hattı olmayan cadde boyunca 3 bin 200 metre yağmur suyu hattı döşemesi yapan ekipler, kaldırım yapım çalışmalarına ise devam ediyor. 22 iş makinesi ve 4 finişer ile çalışmayı yürüten 30 kişilik ekip, Çiftçiler Caddesi’nin Arpaçsakarlar Mahallesi’nde kalan kısmında ise yol düzenleme çalışmalarını önümüzdeki günlerde sürdürecek.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?