EMEK = EMEKLERİMİZ…

EMEK = EMEKLERİMİZ…

Emek=Emeklerimiz+Yaşam hangisi daha doğru terazidir vicdanımızda…
Nasıl olabilir diye düşünmeye başladığımız an,ilk adımı atmış olacağız doğrulara doğru.
Kimin nerede nasıl yaşadığını pek önemsemeyiz,lakin dokunuşları hissettiğimizde farklı kimliklerde farklı karakterlerden oluşan farklı yaşamların varlıklarıyla hem fikir olduğumuz hassasiyet ile analizler yapabiliyor olmamız,ileriye dönük yaşamlarımızda önemli özeliklerimiz olarak yer almış olması yaşamsal doğallıktır.
Mesleğimiz hangi branşta olur ise olsun her birimizin diğerine ihtiyaç duyduğumuz,illaki duyabileceğimiz anlar kaçınılmaz olacaktır.
Neyi nereye nasıl yerleştireceğimiz konusunda zaman zaman zorlanıyor olsakta hayatın gerçekleriyle karşı karşıya kalıyoruz.
Herkes kolaya mı kaçıyor diye düşündüğümüz anlarımız olmuyor değil,peki zoru yakalamak bu kadar kolay mı diye sorgularmıyız sizce ?
Bireyler olarak bizler neyi yaşamayı seçer isek seçelim bire bir aynısı hayatımızın akışında olacaktır.
Her zaman güncellediğimiz yaşantımızın her aşamasında hoşnut olacağımız yoğunlukta dolu dolu olmasını sağlayabilmeliyiz.
Çocukluğumuzdan gelen akışta her an mükemmelliği aramak hüsran olacaktır.
Zira zihnimize, kaldırabileceğimizden fazla yüklemelerle,bile bile ağırlık yapmak yerine sade ve doğal donanımları tercih etmeyi deneyimlemeliyiz,ancak o zaman doğal sade ve şık yaşantımızın olduğundan söz edebiliriz.
A’dan Z’ye kadar hayatımızı planladığımızı düşündüğümüz bireyler olarak şahsımıza münhasır yaşantımızdaki tüm olanaklardan öğrenerek faydalandığımızı bilmek muhteşemliktir.
İnişler çıkışlar ve zirvedeki hedeflerimizin sonunda ruhumuzu okşadığını hissederek elde ettiğimiz… Başarılarımıza büyük bir onurla emeğimizle attığımız imzaların,planımızın son provalarından sonra değerlendirmelerimiz ise gururumuz olacaktır.
Her birimizin hayat ağacında bir anlıkta olsa yaşamsal,düşünsel,ruhsal parçalarımızla varlığımızı ve bu parçalarımızı kalıplaştırarak pazıla benzetiğimiz yaşantımızın bir parçası olarak eksik bıraktığımız yerlere doğru yerleştirerek pazılımızı tamamlamalıyız.
Bir döngü içinde hayallerimizi daraltmak hedeflerimizi kısıtlayarak bunalmak yerine… Emek=Emeklerimizin gücünü keşfedip özveriyle yerleştirdiğimiz hayat ağacımızdaki yaşamsal parçalarımızı,alakasız olsa da çözülmesi zor bir pazıla benzetir,eş değer görürüz.
Çünkü…
Doğru tamamlanmış pazıl rayında devam eden düzenli yaşamları anlatır.
Saygılarımla

“YAŞAMA DAİR HERŞEY”

Bütünsel Yaşam Uzmanı/Terapist/
Uzman Eğitmen
Mercane CAN

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?