Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Mersin-Adana  buluşması gerçekleştirildi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Mersin-Adana buluşması gerçekleştirildi

Adana EMŞAV İl Başkanı Zuhal ASLAN ve yönetim kurulu üyeleri, Emşav Mersin şubesini ziyaret ettiler. EMŞAV Mersin İl Başkanı Hasan Çetin’in karşıladığı Adana İl Teşkilatı, Mersin ve Tarsus yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren EMŞAV Mersin İl Başkanı Hasan Çetin, “Adana ile yürek yüreğe, el ele vererek şehit ailelerimizin hizmetinde olacağız. Biz Adana’ya bir telefon kadar yakın kendimizi görüyoruz. Bu ziyaret çalışma arzumuzu kamçılamıştır” dedi.

Ülkenin pek çok ilinde olduğu gibi Çukurova Bölgesi’nde de teşkilatlanan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) özverili çalışmalar sürdürmeye devam ediyor. EMŞAV Adana İl Yönetimiyle bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri geleceğe dönük çalışmaları masaya yatırdılar. Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Mersin İl Başkanı Hasan Çetin, “Şehit ailelerimize hizmet üretmek adına yola çıktık. Bugün Adana İl Başkanımız Sayın Zuhal Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamanın memnuniyetini yaşıyoruz. Bizim için Adana çok önemli ve il başkanımız Sayın Aslan’ı şehit alilerimize hizmet noktasında kararlı ve azimli bir başkan olarak görmenin gurunu yaşadık. Mersin ve Adana bir birine çok yakın iller ve biz bu avantajı şehit ailelerimize hizmet bağlamında fırsata olarak görmekteyiz. Önümüzdeki süreçte birlikte projeler üreterek dayanışma içerisinde olacağız. Ben, yönetim kurulu üyelerim adına sayın başkanımıza hoş geldiniz diyor ve geleceğe dönük umudumu paylaşıyorum” dedi.

 

Öte yandan mersin’de bulunmaktan memnuniyetini dile getiren Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV)  Adana İl Başkanı Zuhal ASLAN, Mersin EMŞAV’ın çok kısa sürede hizmet binasını açarak yapılanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Biz de Adana şubesi olarak yapılanma sürecine devam ediyoruz. Mersin İl Başkanımız Sayın Hasan Çetin ve yönetim kurulu üyelerimizi kutluyorum. Burada sağlanan birlik beraberlik ruhu şehit ailelerimizin hizmet noktasında gücü olacaktır. Adana ve Mersin olarak bir birine çok yakın illeriz. Hasan başkanımın dediği gibi bunu şehit ailelerimize hizmet götürmek adına avantaja çevireceğiz. Önümüzdeki süreç içerisinde genel merkezimizin koordinasyonunda bir çok projeyi hayata geçireceğimize inanıyorum. Ayrıca bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?