Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinden Kontrollü Sınav

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinden Kontrollü Sınav

 

Erdemli Belediyesi Eğitime Destek Kurs Merkezleri, tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de görülen Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında yeni normallere uyarak öğrencilerini sınav maratonuna hazırlamaya devam ediyor.

Erdemli Belediyesinin 2016 yılında faaliyete geçirdiği Eğitime Destek Kurs Merkezleri, birçok ülkeden sonra Türkiye’de de görülmeye başlayan Koronavirüs salgını dolayısı ile eğitimlerini online olarak gerçekleştirmişti. Salgının etkisini azaltmasının ve yeni normale geçilmesinin ardından; sosyal mesafe, ateş ölçümü, maskeli katılımı sağlama konularında gerekli kurallara uyarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi deneme sınavı gerçekleştirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun vizyon projelerinden sayılan ve birçok camiada ses getiren Eğitime Destek Kurs Merkezleri, pandemi döneminde online eğitimler ile öğrencileri sınava hazırlamaya devam ederken, 27-28 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan YKS sınavı öncesinde de sosyal mesafe kurallarına uygun, öğrencileri gün gün ayırarak toplamda 400 kişiyi sınava tabi tuttu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan kurs öğretmenleri, yeni normallere uygun şekilde sınavların devam edeceğini belirterek, ara verdikleri eğitimlerinde yeni koşullara uygun şekilde tekrar yüz yüze olarak başlayacağının müjdesini verdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, her süreçte gençlerin arkasında olduklarının altını çizerek, sınava girecek öğrencilerin pandemi dönemini en az zararla atlatabilmeleri adına, Belediye olarak her türlü desteği sağladıklarını ve sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Sınav telaşı yaşayan tüm ailelere ve öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ülkenin bir an önce salgından kurtulması için temennilerde bulunarak, vatandaşların da sosyal mesafe ve kontrollü sosyal hayat kurallarına uymasını rica etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?