Erdemli Belediyesi Sağlıklı Yaşam İçin “Online Spor Danışmanlığı”

Erdemli Belediyesi Sağlıklı Yaşam İçin “Online Spor Danışmanlığı”

Erdemli Belediyesi, yeni tip koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında “Evde Kal Sporla Kal”, ve “Evde Kal Sağlıkla Kal” sloganıyla kadınlara özel online olarak akşam sporu yaptırmaya başlayarak yeni bir hizmete daha imza attı.

Sağlıklı Yaşam İçin “Online Spor Danışmanlığı”

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen kadınlar Erdemli Belediyesi online spor uygulamasıyla sağlıklı yaşam için aradığını bulacak. Yetkililerden yapılan açıklamada; Erdemli Belediyesi Spor Merkezi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak online sporda; aerobik, fitness ve plates eğitim faaliyetlerine başlandığı bildirildi. Online spor uygulamasıyla plates ve fitness eğitimleri sayesinde Erdemlili kadınlar problemi olan fazla kilolardan kurtulurken, fit bir bedene kavuşacak. Eğitimlerin alanında uzman kişiler tarafından verildiği kaydedilirken, yetkililerden yapılan açıklamada; online spor uygulamasının her akşam saat 20.00-21.15’de gerçekleştiği ve yaklaşık 500 kadının katıldığı bildirildi. Erdemli Belediyesi spor merkezi eğitmenleri tarafından yapılan açıklamada ise aerobik, fitness ve plates eğitimlerine katılanların bu sporlarla formda kaldıklarına dikkat çekildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan (COVID-19) tedbirleri kapsamında sosyal izolasyonun spor etkinliklerini etkilememesi, toplum sağlığının ve mutluluğunun yükseltilmesi için online spor etkinliğini uygulamaya koyduklarını beyan etti. Erdemli Belediyesi Spor Merkezi uzman eğitmenler eşliğinde “Evde Kal Sporla Kal”, ve “Evde Kal Sağlıkla Kal” sloganıyla online olarak akşam sporu yaptıracaklarını kaydeden Tollu, “Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimizdir. Yeni tip koronavirüs salgınına karşı tedbirler kapsamında yeni uygulamamız hizmete girmiştir. Uzman eğitmenler eşliğinde kadınlar günde tek seans (akşam) spor yapma imkanı bulacaklar. Eğitmenlerimiz tarafından hazırlanan online spor imkanı Belediye Spor Merkezimizin sosyal medya hesapları üzerinden canlı gerçekleştirilecek. Yaklaşık 1 saat sürecek seanslar 20.00-21.15 arası yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı beden ve ruh sağlığı için çok önemli olan spor etkinliğine katılmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?