Erdemli Belediyesinden 187 Camiye Hizmet

Erdemli Belediyesinden 187 Camiye Hizmet

 

Erdemli Belediyesi, tüm Dünya’da ve ülke genelinde görülen Yeni koronavirüs (COVID-19) salgını sonrası yeni normale geçilmesi ile açılmaya başlayan ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik ve dezenfekte faaliyeti başlattı.

Erdemli Belediyesi, sosyal destek faaliyetlerinden birisi olan Limon Çiçeği projesi kapsamında sürdürdüğü cami temizliği çalışmalarını, normalleşme sürecinde de devam ettiriyor.

İlçede yaşayan vatandaşların sağlıktan temizliğe, erzaktan kıyafete birçok alanda ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Limon Çiçeği ekipleri, salgın dönemi sonrasında ilçede bulunan 187 adet caminin temizliğini üstlenerek, alanların sağlık kuralları çerçevesinde kullanılmasını sağlıyor. Çalışmalarını Avgadı Mahallesi Limonlu Camisinde sürdüren ekipler, yapılan her çalışmanın artarak, ilçe vatandaşlarının rahat etmesi ve sağlıkla ibadetlerine devam edebilmesi için devam edeceğini belirtti.

Yapılan hizmetlerden dolayı; Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden vatandaşlar, yürütülen bu örnek faaliyetler ile manevi değerlere sahip çıkılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yürütülen çalışmaların maddi hiçbir menfaat gözetmeksizin, sadece ilçe halkının manevi değerlerine verilen önemle yürütüldüğünün altını çizdi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?